Nieuws

Onze Groene reis naar meer duurzaamheid 

13 april 2022

Deze maand besteden we extra aandacht aan verantwoord beleggen. We geven u inzicht in de stappen die we zetten voor meer duurzaamheid en horen ook graag hoe u vindt dat uw pensioenfonds hiermee om zou moeten gaan. Volg onze Groene reis en ontdek waar we nu staan in onze reis naar meer duurzaamheid en welke uitdagingen of keuzes we onderweg tegenkomen.

Bestuursvlog over stappen in de reis

Eens in het kwartaal delen we een vlog van een bestuurslid en hoort u waar we staan in onze reis en wat de vervolgstappen zijn. Binnenkort delen we de eerste update met bestuurslid Mark-Jan Boes. Daarin gaat hij onder meer in op concrete stappen om de CO2-uitstoot flink te verlagen, maar ook op de situatie in Oekraïne en het uitsluiten van Russische beleggingen

Praat mee over duurzaamheid

U bent als deelnemer een belangrijke wegwijzer in onze reis. Het gaat tenslotte om uw pensioengeld. Zo hebben wij onze duurzaamheidsthema's mede gebaseerd op uw mening. We vinden het belangrijk uw mening te blijven horen over duurzaamheid en verantwoord beleggen. Praat daarom via Cabine Pensioenplein op Facebook mee over dit onderwerp en laat ons weten hoe u hierin staat.