Evenementen

Bijeenkomst
Samantha legt uit

Workshop: 'Maak uw persoonlijke pensioenplaatje'

28 September (Vol)

Ga aan de slag met uw persoonlijke pensioenplaatje aan de hand van een vier stappenplan.

  1. Hoeveel pensioen krijg ik?
  2. Hoe kan ik dit beïnvloeden?
  3. Hoe kan ik de NAP inzetten?
  4. Heb ik voldoende aan mijn pensioen of moet ik iets extra’s regelen?

Eén van onze pensioenmentoren begeleidt u hier doorheen. Helaas is de workshop vol. U kunt zich niet meer aanmelden. Wij brengen u op de hoogte zodra de datum voor de volgende workshop bekend is. 
 

Pensioen In Zicht bijeenkomst

 

10 oktober (Vol)

Bereikt u binnen anderhalf jaar uw pensioenleeftijd? Of denkt u erover om eerder te stoppen met werken? Kom dan eens naar een Pensioen In Zicht bijeenkomst en krijg inzicht in onder andere uw pensioenkeuzes. Jaarlijks organiseren wij deze dag minimaal twee keer op het kantoor van Blue Sky Group. 

 De bijeenkomst van 10 oktober is vol. U kunt zich niet meer aanmelden. Wij brengen u op de hoogte zodra de datum voor de volgende bijeenkomst bekend is. 

 

 

 

Cabine Pensioenplein

 

November

Komt u ook naar Cabine Pensioenplein? Deze keer staat het event in het teken van de Wet toekomst pensioenen. Het event vindt plaats op 7, 8, 22 en 23 november. U kunt kiezen uit drie interessante workshops. Bekijk het programma en meld u zo snel mogelijk aan. Zien wij u ook in het najaar? 

 

 

 

 

Aanmelden

Workshop voor startende KLM’ers en KLC’ers

 

Speciaal voor starters binnen KLM/KLC organiseren wij regelmatig een workshop. Maak kennis met de pensioenwereld en ontdek wat u al op jongere leeftijd kunt doen aan het pensioen. De workshop is ook interessant als u nog weinig kennis hebt van uw pensioenregeling. 

 

Ontmoet uw bestuur

Uw bestuur vindt het belangrijk om u als deelnemer van het fonds te ontmoeten en te leren kennen. 

 

Bij veel evenementen is het bestuur dan ook aanwezig om te vertellen over hoe uw fonds ervoor staat en om vragen te beantwoorden. 

 

Bemanningencentrum

 

Ieder kwartaal zijn wij te vinden met een stand op het BMC. Vaak staan wij hier in het kader van een thema, zoals de 'Maand van de liefde' of voor uw UPO. Op het BMC kunt u altijd naar ons toe lopen om vragen te stellen over uw pensioen.