Evenementen

Workshop voor startende KLM’ers en KLC’ers

 

30 Maart

Speciaal voor starters binnen KLM/KLC organiseren wij een workshop. Maak kennis met de pensioenwereld en ontdek wat u al op jongere leeftijd kunt doen aan het pensioen. De workshop is ook interessant als u nog weinig kennis hebt van uw pensioenregeling. 

 

Meld u aan voor de workshop

Pensioen In Zicht dagen

 

19 April

Bereikt u binnen anderhalf jaar uw pensioenleeftijd? Of denkt u erover om eerder te stoppen met werken? Kom dan eens naar een Pensioen In Zicht dag en krijg inzicht in onder andere uw pensioenkeuzes. Jaarlijks organiseren wij deze dag minimaal twee keer op het kantoor van Blue Sky Group. De bijeenkomst van 19 april zit momenteel vol. 

 

Naar de wachtlijst

Cabine Pensioenplein

 

November

Ook dit jaar organiseren wij weer dit meerdaagse evenement waar u zich kunt onderdompelen in uw pensioenwereld. Maak kennis met het fonds, het bestuur en krijg antwoord op al uw pensioenvragen.

 

 

Terugblik Cabine Pensioenplein 2022

Workshop: 'Maak je persoonlijke pensioenplaatje'

9 mei & 28 September

Ga aan de slag met uw persoonlijke pensioenplaatje aan de hand van een vier stappenplan.

  1. Hoeveel pensioen krijg ik?
  2. Hoe kan ik dit beïnvloeden?
  3. Hoe kan ik de NAP inzetten?
  4. Heb ik voldoende aan mijn pensioen of moet ik iets extra’s regelen?

Eén van onze pensioenmentoren begeleidt u hier doorheen. Inschrijven voor de sessie van 28 september is binnenkort mogelijk. 

Aanmelden voor 9 mei

Ontmoet uw bestuur

Uw bestuur vindt het belangrijk om u als deelnemer van het fonds te ontmoeten en te leren kennen. 

 

Bij veel evenementen is het bestuur dan ook aanwezig om te vertellen over hoe uw fonds ervoor staat en om vragen te beantwoorden. 

 

Bemanningencentrum

 

Ieder kwartaal zijn wij te vinden met een stand op het BMC. Vaak staan wij hier in het kader van een thema, zoals de 'Maand van de liefde' of voor uw UPO. Op het BMC kunt u altijd naar ons toe lopen om vragen te stellen over uw pensioen.