Evenementen

Pensioenplaatje

Workshop: 'Maak uw persoonlijke pensioenplaatje'

25 september: 09.30 - 12.00 uur

Ga aan de slag met uw persoonlijke pensioenplaatje aan de hand van een vier stappenplan.

  1. Hoeveel pensioen krijg ik?
  2. Hoe kan ik dit beïnvloeden?
  3. Hoe kan ik de NAP inzetten?
  4. Heb ik voldoende aan mijn pensioen of moet ik iets extra’s regelen?

Eén van onze pensioenmentoren begeleidt u hier doorheen. 

PIZ

Pensioen In Zicht bijeenkomst

3 oktober: 13.00 - 17.00 uur


Bereikt u binnen anderhalf jaar uw pensioenleeftijd? Of denkt u erover om eerder te stoppen met werken? Kom dan eens naar een Pensioen In Zicht bijeenkomst en krijg inzicht in onder andere uw pensioenkeuzes. Jaarlijks organiseren wij deze dag minimaal twee keer op het kantoor van Blue Sky Group. 

CPP

Cabine Pensioenplein

November

Ieder jaar in november organiseren wij Cabine Pensioenplein. Dit is hét moment om uw pensioenkennis bij te spijkeren en kennis te maken met uw pensioenfonds, het bestuur van het fonds en om met elkaar in gesprek te gaan over pensioen. Het evenement, dat wordt gehouden op kantoor bij onze uitvoerder BSG (Blue Sky Group), is altijd druk bezocht.

Uitvoerend bestuur

Ontmoet uw bestuur

Uw bestuur vindt het belangrijk om u als deelnemer van het fonds te ontmoeten en te leren kennen. 

Bij veel evenementen is het bestuur dan ook aanwezig om te vertellen over hoe uw fonds ervoor staat en om vragen te beantwoorden. 

 

Gesprek

Adviesgesprek inplannen

Als u bijna met pensioen gaat hebt u een aantal keuzes. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om eerder met pensioen te gaan. Ook kunt u de hoogte van het partnerpensioen bepalen of kiezen om eerst een hoger en vervolgens een lager pensioen te ontvangen, of andersom. Al deze keuzes hebben invloed op de hoogte van uw maandelijkse pensioenuitkering. Het is daarom belangrijk om keuzes te maken die het beste passen bij uw persoonlijke situatie. Om u hierbij te helpen, kan Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel u hierover adviseren.

BMC

Bemanningencentrum

Ieder kwartaal zijn wij te vinden met een stand op het BMC. Vaak staan wij hier in het kader van een thema, zoals de 'Maand van de liefde' of voor uw UPO. Op het BMC kunt u altijd naar ons toe lopen om vragen te stellen over uw pensioen.

Hebt u nu al vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met de afdeling Pensioenservice.