Voor onze dienstverlening kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken. Daarnaast maken wij gebruik van cookies op onze website. Raadpleeg voor meer informatie ons privacystatement en cookiestatement.

Sluiten

Cookiestatement

Wat zijn cookies?

De website van Stichting Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel (‘Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel’) maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden op uw computer, tablet of mobiele telefoon. Cookies worden geplaatst wanneer u de website bezoekt. Sommige cookies zorgen ervoor dat de website goed functioneert. Andere helpen om de website beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van gebruikers. Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Deze cookies hebben geringe impact op uw privacy en daarom kunnen wij ze zonder toestemming plaatsen. Zie voor meer informatie ook ons privacystatement.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn technisch noodzakelijk om de website zo goed mogelijk te laten werken. Bijvoorbeeld om uw voorkeuren of instellingen te onthouden, voor beveiliging van de website. Zonder deze cookies kunt u onze website niet goed gebruiken. De geldigheidsduur van deze cookies is beperkt tot de duur van de browsersessie.

Analytische cookies

Via analytische cookies kunnen we informatie bijhouden over het bezoek aan onze website. Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel maakt gebruik van Google Analytics. Google Analytics is een analyseprogramma gemaakt door Google, Inc. Google Analytics gebruikt ‘cookies’. Deze cookies helpen Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel de website te analyseren hoe bezoekers de website gebruiken. Hiermee kan Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel de website verbeteren. De informatie die deze cookies genereren over uw websitegebruik is anoniem en niet herleidbaar naar u.

Wij hebben Google Analytics privacy vriendelijk conform de vereisten van de Autoriteit Persoonsgegevens ingesteld. Dit houdt in dat wij met Google een verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Daarnaast hebben wij uw IP-adres deels gemaskeerd en is de optie om gegevens te delen uitgeschakeld. De geldigheidsduur van deze cookies is beperkt tot 26 maanden. Voor meer informatie over deze cookies, verwijzen wij u naar https://privacy.google.com/businesses/compliance/.

Social media cookies van derden

Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel is buiten haar website actief op verschillende social mediakanalen zoals Facebook en YouTube. De aanbieders van deze social mediakanalen kunnen uw persoonsgegevens verwerken en cookies plaatsen op uw computer of mobiele apparaat als u de social mediapagina’s bezoekt. Wij hebben geen controle over deze cookies. Wij ontvangen van deze aanbieders anonieme statistieken over het bezoek aan onze pagina’s op social media. Er worden geen persoonsgegevens met Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel gedeeld. Wij raden u aan de privacy- en cookiestatements van de relevante social media-aanbieders te raadplegen voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens en het gebruik van cookies door deze aanbieders. De privacy- en cookiestatements van deze aanbieders kunnen regelmatig wijzigen.

Uw voorkeuren

U kunt cookies via uw internetbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome) handmatig verwijderen of deze automatisch laten verwijderen wanneer u de website verlaat. Daarnaast kunt u uw internetbrowser zo instellen dat u een bericht krijgt als er een cookie wordt geplaatst. U kunt uw browser ook zo instellen dat cookies niet geplaatst mogen worden. Let op: het kan zijn dat de website niet naar behoren functioneert wanneer u de cookies hebt uitgeschakeld.

Wijzigingen in dit cookiestatement

Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel behoudt zich het recht voor dit cookiestatement op ieder gewenst moment en zonder kennisgeving te wijzigen. Wij adviseren u om dit cookiestatement regelmatig te raadplegen.

 

Amstelveen, juli 2020

 

Welkom op MijnKLMPensioen

Op het gebruik van MijnKLMPensioen is de disclaimer van toepassing.

Bekijk de disclaimer (PDF)



Naar de homepage