Nieuws

Kom naar Cabine Pensioenplein 2023

22 augustus 2023

Komt u ook naar Cabine Pensioenplein 2023? Dit jaar vindt Cabine Pensioenplein plaats op 7, 8, 22 en 23 november. Het thema is ‘Onderweg naar uw nieuwe pensioen’. We gaan uitgebreid stilstaan bij de Wet toekomst pensioenen (de nieuwe Pensioenwet). Dit jaar bieden we naast het gezamenlijke gedeelte, drie workshops aan. Bekijk welke workshop het beste bij u past. 

Meld u aan

Programma 

Alle vier de dagen zijn verdeeld in een ochtend- en middagprogramma. Het programma is elk dagdeel en op elke dag uiteraard hetzelfde. U kunt zelf bepalen op welke dag u deelneemt en of u liever in de ochtend of middag aansluit. Aanmelden kan hier. 

Ochtendprogramma 
08.30 tot 09.00 uur – Ontvangst en inloop
09.00 tot 10.00 uur – In gesprek met het bestuur
10.15 tot 12.00 uur – Workshop naar keuze 
12.00 tot 13.00 uur – Lunch

Middagprogramma 
13.30 tot 14.00 uur – Ontvangst en inloop
14.00 tot 15.00 uur – In gesprek met het bestuur
15.15 tot 17.00 uur – Workshop naar keuze 
17.00 tot 18.00 uur – Borrel 
 

Aanmelden

Kies uw workshop  

U start met een gezamenlijke sessie waarbij u in gesprek gaat met het bestuur. Zo krijgt u o.a. te horen hoe het fonds er op dit moment voor staat. Vervolgens kiest u één van onderstaande workshops om bij te wonen. Let op, u kunt zich voor slechts één workshop aanmelden. Uw keuze geeft u door op het inschrijfformulier. Alle workshops worden gefilmd, u kunt na het event dus alles thuis rustig terugkijken. 

Workshop 1 – De nieuwe Pensioenwet straks in de praktijk voor werkenden 
Werkt u momenteel voor KLM of KLC? Dan kunt u kiezen voor de workshop ‘De nieuwe Pensioenwet straks in de praktijk’. Aan de hand van een interactieve sessie gaan we de nieuwe Pensioenwet behandelen. Ook bespreken we welke invloed dit mogelijk in de toekomst heeft op uw pensioen.

Workshop 2 – De nieuwe Pensioenwet straks in de praktijk voor gepensioneerden
Bent u gepensioneerd? Dan is er ook voor u de workshop ‘De nieuwe Pensioenwet straks in de praktijk’. We zoomen in op wat de nieuwe wet voor u, als gepensioneerde, in de toekomst kan betekenen. En hoe u zich hierop kunt voorbereiden.

Workshop 3 – Kijkje in de pensioenkeuken, hoe communiceren wij straks met u? 
Deze workshop is voor iedereen interessant, dus voor zowel werkenden als gepensioneerden. In deze workshop bieden we een uniek kijkje in de toekomst. We laten u graag zien waar we op dit moment aan werken, denk bijvoorbeeld aan een nieuw ‘MijnKLMPensioen’. Tijdens deze workshop nemen wij u mee in een aantal projecten, waarbij u een unieke preview krijgt en u uiteraard uw mening kunt geven. Kortom, de mogelijkheid om mee te denken over de wereld van straks. 
 

Aanmelden

Praktische informatie 

Waar kunt u terecht met vragen? 
Hebt u vragen over het programma of een andere vraag? Dan kunt u een e-mail sturen naar: communicatie@blueskygroup.nl

Kan ik meerdere dagen/workshops bijwonen? 
Helaas is dat niet mogelijk. Wij willen zoveel mogelijk deelnemers de kans bieden om bij ons langs te komen. Alle workshops worden wel gefilmd. Zo kunt u thuis alles nog eens rustig bekijken. 

De locatie van het evenement
Het evenement vindt plaats op het kantoor van Blue Sky Group in Amstelveen:
Blue Sky Group
Prof. E.M. Meijerslaan 1
1180 AC Amstelveen

Komt u met de auto? Dan kunt parkeren op het parkeerterrein voor het pand. Voor een actueel reisadvies met het openbaar vervoer adviseren wij u gebruik te maken van een daarvoor betreffende app en/of website.

Aanmelden 
U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier. Let op, het aantal plekken is beperkt. Zorg dan ook dat u zich snel inschrijft. Aanmelden kan tot en met vrijdag 27 oktober. 

Toch verhinderd? 
Hebt u zich aangemeld maar bent u helaas verhinderd? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door een e-mail te sturen naar communicatie@blueskygroup.nl. Op deze manier komt er weer een plekje vrij voor iemand anders. 
 

Aanmelden

Alvast meer weten over de nieuwe regeling?

Terugblik op Cabine Pensioenplein 2022