Aanmelden Cabine Pensioenplein 2023

Onderweg naar uw nieuwe pensioen 

Wat goed dat u Cabine Pensioenplein 2023 wilt bezoeken! Door onderstaand formulier in te vullen, meldt u zich aan.

Maak uw keuze 
U kunt kiezen op welke dag en tijdens welk dagdeel u het event wilt bijwonen. Let op, het is de bedoeling dat u zich voor slechts één dag en dagdeel aanmeldt en daarbij slechts één workshop uitkiest. Het aantal plekken is beperkt, we willen iedereen een kans bieden om deel te nemen. Het programma is elke dag en elk dagdeel hetzelfde. 

Let op! 

  • De ochtendsessies van workshop 1 op 7 en 8 november zitten vol
  • De middagsessie van workshop 1 zit op alle dagen vol
  • De middagsessie van workshop 2 zit op alle dagen vol 

Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 oktober 2023. 

*In ons Privacystatement leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.
 

Ik kom op:
Ik kies voor dagdeel:
Ik kies voor workshop
Tijdens het event worden beelden (foto's en video's) gemaakt ten behoeve van een algemene sfeerimpressie. Deze beelden zullen alleen worden gebruikt in publicaties van Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel ten behoeve van verslaglegging van het event. Het gaat hierbij om social media berichten op Facebook en Instagram, nieuwsartikelen op de website van het fonds www.klmcabinefonds.nl en een artikel in het magazine Focus. Hebt u hier vragen over? Dan kunt u een e-mail sturen naar: communicatie@blueskygroup.nl
Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding te registreren. Na het evenement verwijderen wij de via de website ingezonden formulieren. Ook kan het voorkomen dat u op beeldmateriaal  komt te staan die we in het kader van de verslaglegging maken; we zullen dit zoveel mogelijk proberen te beperken. De grondslag die we hiervoor gebruiken is gerechtvaardigd belang. In ons privacyreglement (www.klmcabinefonds.nl/privacy) vindt u meer informatie over hoe wij omgaan met de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt. Indien u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar: communicatie@blueskygroup.nl.
 
Afmelden kan via pensioenservice@klmcabinefonds.nl.  Uw gegevens zullen na uw afmelding worden gewist.