Nieuws

Cabine Pensioenplein 2022 was een succes!

4 november 2022

De afgelopen drie dagen (1, 2 en 3 november) stonden in het teken van Cabine Pensioenplein. Deelnemers gingen in gesprek met het bestuur en doken in de pensioenmaterie. Voor werkenden en gepensioneerden waren er aparte sessies georganiseerd.

Elkaar weer écht ontmoeten 

Cabine Pensioenplein vond dit jaar, na een aantal online edities, weer live plaats op locatie. Gedurende drie dagen werden er tientallen bezoekers per ochtend- en middagdeel ontvangen. Alle deelnemers startte met een 'In gesprek met het bestuur'-sessie. Daar was ruimte om algemene vragen te stellen over het fonds aan onze bestuursleden. 

Workshop voor werkenden 

Na de gezamenlijke start, volgden de werkenden de workshop 'Maak je persoonlijke pensioenplaatje'. Aan de hand van vier stappen gingen deelnemers aan de slag om hun pensioenplaatje daadwerkelijk te maken. Zij werden ondersteund door een pensioenmentor en PIT'ers (Pensioen Inspiratie Team). 

Sessie voor gepensioneerden 

Voor de gepensioneerden was er dit jaar ook een aparte sessie georganiseerd. Zij gingen na de gezamenlijke start verder in gesprek met het bestuur over de nieuwe Pensioenwet. Hier was ook alle ruimte om vragen te stellen en werd de mening van de deelnemers ook flink getoetst aan de hand van interessante stellingen.  

Hebt u Cabine Pensioenplein gemist? 

In de loop van volgende week volgen er op de website samenvattingen van alle programma-onderdelen. Deze kunt u dan rustig eens bekijken. Ook onderzoeken wij momenteel de mogelijkheden voor nog een extra event dit jaar. Het animo is namelijk erg groot en we bieden graag iedereen de kans om een verdiepingsslag te maken als het gaat om het pensioen. 

Was u wel aanwezig? 

Dan hopen wij allereerst dat u het naar uw zin hebt gehad en dat u veel hebt geleerd. Vrijdagochtend 4 november hebt u een enquête van ons ontvangen. U kunt deze tot vrijdag 11 november invullen. Uw feedback is voor ons erg belangrijk dus wij hopen dat u meedoet. 

CPP