Uniform Pensioenoverzicht (UPO)

Op uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) ziet u hoe uw pensioen eruit ziet.

Wanneer ontvangt u uw UPO 2019?

Alle deelnemers en gepensioneerden ontvangen een UPO van het pensioenfonds. U ontvangt dit overzicht meestal in het voorjaar. Hebt u een actueel en bijgewerkt overzicht van uw pensioen nodig? Kijk dan in MijnKLMPensioen.

UPO's nu digitaal

Het Uniform Pensioenoverzicht wordt voortaan digitaal aangeboden in MijnKLMPensioen. Wilt u een e-mail ontvangen als er een nieuw UPO voor u klaarstaat? Log dan met uw DigiD in op MijnKLMPensioen en geef uw e-mailadres door. U ontvangt dan een e-mail op het moment dat uw UPO digitaal beschikbaar is in MijnKLMPensioen. 

Kom langs op het BMC

Om uw UPO-vragen en al uw andere pensioenvragen te beantwoorden staan wij van 22 t/m 29 mei (behalve in het weekend) tussen 07.00-13.30 uur met onze pensioenstand op het BMC. We hopen u daar te ontmoeten.

Toelichting op UPO 2019

Op de volgende pagina's vindt u extra informatie bij het UPO 2019. Hebt u andere vragen over uw pensioen? Kijk dan verder op deze website. Of neem contact op met onze afdeling Pensioenservice via pensioenservice@klmcabinefonds.nl of 020 426 62 30.

► Algemene toelichting

► Informatie voor als u pensioen opbouwt

► Informatie voor als u een pensioenuitkering ontvangt (ouderdoms-, partner-, wezen- of arbeidsongeschiktheidspensioen)

 

Mijn Pensioen in vier stappen

Geregeld horen wij dat mensen wel iets van hun pensioen willen weten, maar vaak niet weten waar te beginnen. Aan de hand van vier stappen leest u hoe u meer grip krijgt op uw pensioen. Mijn pensioen in vier stappen

 

Toelichting UPO 2018

► Dowload hier de toelichting op het UPO 2018 in PDF

Toelichting UPO 2017

► Download hier de toelichting op het UPO 2017 in PDF.