Nieuws

UPO 2022: kom in contact met ons!

4 mei 2022

UPO 2022: kom in contact met ons!

Uw UPO 2022 staat vanaf deze week voor u klaar in Mijn documenten in MijnKLMPensioen! Log in, bekijk uw UPO en vergeet niet uw e-mailadres vast te leggen in Mijn gegevens. Hebt u vragen over uw UPO of over uw pensioen? Kom dan in contact met ons! Wij staan op verschillende manieren voor uw klaar:

Kom in contact met ons: onze pensioenmentoren staan klaar voor u!

Hebt u vragen over uw UPO of andere pensioenvragen? Kom in contact met ons! Onze pensioenmentoren staan klaar om u via verschillende kanalen verder te helpen. Zo staan we dit jaar weer met een pensioenstand op het BMC en organiseren we een webinar om u te helpen uw pensioen in kaart te brengen. Liever bellen of een videogesprek? Dat kan ook! Kies de contactmogelijkheid die ú het prettigst vindt. 

Webinar: leren zelf uw pensioen te regelen

Geen gerichte vragen maar wel benieuwd hoe het nou zit? Dan is het webinar ‘Leren zelf uw pensioen te regelen’ misschien een goed startpunt. In een uurtje tijd krijgt u: Inzicht in hoe uw pensioen ervoor staat; wordt u wegwijs gemaakt in uw online pensioenomgeving; inzicht in effect van keuzes werk/prive op uw pensioen; hoe u de NAP in kunt zetten om uw pensioendoelen te halen. Datum/tijd: 12 mei van 14.00 - 15.00 uur.

We komen weer naar het BMC!

Onze jaarlijkse pensioenstand op het Bemanningencentrum is dé plek om even spontaan met ons in contact te komen, een pensioenvraag te stellen of om samen met een pensioenspecialist in uw pensioen te duiken. Goed nieuws: na twee jaar (door coronamaatregelen) afwezig te zijn, komen we dit jaar weer naar u toe! Van 20 t/m 24 juni staan we van 07.00 - 13.00 uur op het BMC. Log in om uw UPO te bekijken en zoek ons op op het BMC voor al uw pensioenvragen!

Via e-mail bereiken we u het snelst

Wij staan ook graag per e-mail goed in contact met u. Via e-mail bereiken wij u namelijk het snelst en e-mail is goedkoper en beter voor het milieu. Daarom s het belangrijk dat wij een e-mailadres van u hebben. Hebt u uw e-mailadres al doorgegeven? Log in op MijnKLMPensioen en geef uw e-mailadres door.