Nieuws

UPO 2020 in Mijn documenten

23 juni 2020

Uw jaarlijkse Uniform Pensioenoverzicht (UPO) staat klaar in Mijn documenten in MijnKLMPensioen. Het UPO is een handig overzicht waarmee u in één oogopslag kunt zien hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en hoeveel pensioen u kunt verwachten. Bent u gepensioneerd? Dan ziet u op uw UPO hoeveel pensioen u ontvangt. 

Nieuw op het UPO: wat als het mee- of tegenzit?

De hoogte van uw pensioen is niet zeker. Op het UPO ziet u dit terug in een afbeelding met drie pijlen die aangeven hoeveel pensioen u kunt verwachten als het mee- of tegenzit. Klik hier voor meer informatie. 

Alles over het UPO

Op onze speciale UPO-pagina vindt u Q&A's over het UPO en een handige checklist om direct wat praktische pensioenzaken te regelen.

Alles over het UPO

Webinar 'Maak een persoonlijk pensioenplaatje'

Het UPO is een mooi moment om met uw pensioen aan de slag te gaan en wij helpen u daar graag bij.  Daarom organiseren wij het webinar 'Maak een persoonlijk pensioenplaatje'.

Datum: Donderdag 2 juli 2020

Tijd: 13.00 uur

Host: Pensioenmentor Monique 

Platform: Microsoft teams 

Pensioenmentor Monique neemt u mee in de vier stappen die inzicht geven in uw persoonlijke pensioensituatie. 

Meld u via de knop hieronder aan voor het webinar. U ontvangt dan instructies voor het volgen van het webinar op uw e-mailadres. 

 

Aanmelden webinar

Vragen over het UPO?

Normaal vindt u ons jaarlijks op het Bemanningencentrum op Schiphol met een pensioenstand om uw UPO-vragen te beantwoorden. Deze kan dit jaar natuurlijk niet doorgaan. Wel helpen wij u graag verder aan de telefoon en per e-mail. U kunt ook met ons chatten of uw vraag in de besloten Facebook-groep Cabine Pensioenplein stellen.

Stel uw vraag