Nieuws

Meld u aan voor de workshop 'Maak uw persoonlijke pensioenplaatje'

23 november 2022

Vanwege het grote succes van Cabine Pensioenplein en de hoeveelheid aanmeldingen, hebben wij besloten om dit jaar nog twee keer de workshop 'Maak uw persoonlijke pensioenplaatje' aan te bieden. 

Voor wie is deze workshop interessant? 

Deze workshop is interessant voor de nog werkende deelnemers. 

Wat gaat u doen in de workshop? 

In de workshop gaat u aan de slag met uw persoonlijke pensioenplaatje. Dat houdt in dat u aan de hand van vier vragen, uw pensioenplaatje gaat invullen. De vragen die behandeld gaan worden zijn: 

  • Hoeveel pensioen krijg ik?
  • Hoe kan ik dit beïnvloeden?
  • Hoe kan ik de NAP inzetten?
  • Heb ik voldoende aan mijn pensioen of moet ik iets extra's regelen? 

De workshop wordt gegeven door één van onze pensioenmentoren.

Locatie 

De workshop vindt plaats op het kantoor van Blue Sky Group:

Prof. E.M. Meijerslaan 1

1180 AC Amstelveen

Hoe kan ik mij aanmelden? 

Via het aanmeldformulier op de website kunt u zich aanmelden. De workshops vinden beide plaats op 13 december. U kunt zich alleen nog aanmelden voor de ochtendsessie van 09.00 tot 11.00 uur. De middagsessie is vol. 

U kunt zich tot niet meer aanmelden voor de workshop. Wilt u weten of er nog een plekje beschikbaar komt dan kunt u een e-mail sturen naar communicatie@blueskygroup.nl.

Voorbereiding 

Om u voor te bereiden op de workshop, bieden wij u alvast het opdrachtenboekje aan die u gaat gebruiken tijdens de workshop. Onderaan de pagina kunt u het opdrachtenboekje downloaden. 

Hebt u vragen? 

Hebt u vragen over de workshop of over het aanmelden? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie via: communicatie@blueskygroup.nl. Hebt u vragen over uw pensioen? Dan verwijzen wij u door naar onze contactpagina

cpp

Opdrachtenboekje