Nieuws

Cabine Pensioenplein 2022 is begonnen!

1 november 2022

Het is zover! Vandaag, morgen en overmorgen (1,2 en 3 november) vindt Cabine Pensioenplein plaats, dit keer weer live op locatie. Dit jaar hebben wij naast het reguliere programma een speciale workshop voor werkenden en een sessie voor gepensioneerden.

Kunt u er niet bij zijn?

Er is dit jaar enorm veel belangstelling voor dit event en alle dagdelen zijn volgeboekt. We zijn natuurlijk erg blij met zoveel enthousiasme, maar voor wie geen plekje heeft kunnen te bemachtigen is het minder leuk. Daarom zijn we op dit moment aan het kijken of we binnenkort een extra informatiedag kunnen organiseren. Zodra de details bekend zijn, vindt u die hier op de website.

Pensioen3daagse

Cabine Pensioenplein valt samen met de landelijke Pensioen3daagse van Wijzer in Geldzaken. Tijdens de Pensioen3daagse besteden veel instanties extra aandacht aan uw pensioen. Maar uw pensioen is natuurlijk het hele jaar door actueel.

Hebt u op dit moment vragen of wilt u meer informatie? Dan hebt u verschillende mogelijkheden:

Website & MijnKLMPensioen

Op deze website vindt u algemene informatie over pensioen en over de pensioenregeling van Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel. Log ook eens in op MijnKLMPensioen, daar ziet u precies hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en hoeveel u later kunt verwachten.

Nieuwsbrief & social media

Via onze digitale nieuwsbrief houden we u op de hoogte van belangrijk pensioennieuws. Meld u aan in MijnKLMPensioen. U kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram, zodat u altijd weet wat er speelt bij het pensioenfonds.

Persoonlijk contact

Hebt u een vraag over u persoonlijke pensioensituatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen, of u kunt een afspraak maken voor een videogesprek.