Nieuws

Belangrijk: keuzemoment NAP uitgesteld

30 september 2022

Deze week hebt u kunnen lezen dat er mogelijke wijzigingen gaan plaatsvinden in de belastingwetgeving die ook van invloed kunnen zijn op de NAP. Wij begrijpen dat dit nieuws van invloed kan zijn op het maken van uw NAP-keuze. Gelet op de vele vragen hebben wij besloten om het keuzemoment uit te stellen tot 15 oktober 2022.

Let op, de deadline is inmiddels verstreken. U kunt het formulier dan ook niet meer invullen en insturen. 

Maak uw keuze vóór 15 oktober

U hebt tot 15 oktober de tijd om uw NAP-keuze aan ons door te geven. Als u niet vóór 1 oktober 2022 uw keuze hebt gemaakt dan geeft u uw keuze niet meer door via de planner maar via een speciaal daarvoor bestemd formulier. Onderaan de pagina kunt u het formulier downloaden. Ook vindt u het formulier terug onder 'Documenten'

U kunt het ingevulde formulier opsturen via ‘Documenten uploaden’ in MijnKLMPensioen. Of u kunt het formulier invullen en ondertekenen waarna u het per post kunt opsturen naar:

Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel

Antwoordnummer 668

1180 WB Amstelveen

Wat kunt u van ons verwachten?

Via diverse kanalen zijn er vragen bij ons binnengekomen. Hier kunt u de Q&A terugvinden. 

Blijf op de hoogte

Houd onze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Ook kunt u ons volgen op Facebook en Instagram, daar delen wij direct een update zodra de ‘meest gestelde vragen’ op de website staan.