Nieuws

Uw mening telt! Doe mee met ons onderzoek.

21 mei 2024

Uw fonds hecht waarde aan uw mening. Daarom kunt u vanaf deze week meedoen aan een online deelnemersonderzoek. Het onderzoek gaat over uw vertrouwen in het Nederlandse pensioenstelsel en in Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel. 

Hoe ontvang ik het onderzoek?
U ontvangt de uitnodiging voor het onderzoek via een e-mail of via de post. Hebt u een e-mail ontvangen? Dan vind u in de e-mail een directe link naar het onderzoek. Hebt u post ontvangen? Dan vindt u in de brief de stappen om digitaal mee te kunnen doen aan het onderzoek. Hebt u geen onderzoek ontvangen? Dan kunt u een e-mail sturen naar communicatie@blueskygroup.nl 

Waarom voeren wij dit onderzoek uit?
Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over ons. Daarom zijn wij benieuwd naar uw mening. Bijvoorbeeld over onze dienstverlening en onze communicatie. Wij gebruiken de uitkomsten van dit onderzoek om onze dienstverlening en communicatie te verbeteren. Ook zijn wij benieuwd naar uw mening over de nieuwe regels voor pensioen. 

Hoe kan ik meedoen? 
Afhankelijk van uw persoonlijke communicatievoorkeuren ontvangt u een e-mail of een brief per post. In zowel de e-mail als de brief vindt u een unieke link. Het is een unieke link die slechts één keer te gebruiken is. 

Tot wanneer kan ik meedoen?
U kunt tot en met 9 juni het onderzoek invullen. Het beantwoorden van de vragen kost slechts drie minuten van uw tijd.

Is het onderzoek anoniem?
Onafhankelijk onderzoeksbureau MWM2 voert het onderzoek uit. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en zijn niet naar u herleidbaar. 

Wie kunnen er meedoen aan het onderzoek?
Iedereen die bij ons pensioen opbouwt, hebt opgebouwd of een pensioen ontvangt, kan meedoen aan het onderzoek. Hebt u geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@blueskygroup.nl. Vermeld hierbij uw personeelsnummer of polisnummer. 

Hebt u nog andere vragen? 
Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag. U kunt ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur bereiken via (020) 426 62 30 of pensioenservice@klmcabinefonds.nl.