Voor onze dienstverlening kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken. Daarnaast maken wij gebruik van cookies op onze website. Raadpleeg voor meer informatie ons privacystatement en cookiestatement.

Sluiten

Nieuws KLM VVR 2-2020 en uw pensioen

23-10-2020

Vrijwillige vertrekregeling KLM opnieuw opengesteld (VVR 2-2020)

Alle informatie over de VVR 2-2020 en de veelgestelde vragen vindt u op MyKLM. Ook vindt u daar een rekenmodule. Uw vragen over KLM VVR 2-2020, uw IPB-rechten en de WW kunt u het beste met de HR-afdeling van KLM bespreken.

Vragen over uw pensioen?

We kunnen u wel helpen met vragen over uw pensioen. We zien dat jullie veelal met dezelfde vragen rondlopen. We hebben er een aantal op een rijtje gezet in een infographic.

Infographic VVR 2-2020 en pensioen

Bijlage Grootte
KLM VVR 2-2020 544.11 KB

Veelgestelde vragen

Als u aansluitend op de KLM VVR 2020 met pensioen gaat, hoeft u niet zelf uw pensioen aan te vragen. KLM geeft uw pensioendatum aan ons door. U ontvangt bericht van ons bericht over de keuzes die u kunt maken.

Gaat u niet aansluitend op de KLM VVR 2020 met pensioen? Geef ons dan zes maanden van tevoren uw gewenste pensioendatum door, zodat wij u op tijd kunnen informeren over de keuzes die u kunt maken.

    Uw pensioendatum bepaalt u zelf. U kunt op zijn vroegst vanaf uw 50ste en uiterlijk op uw AOW-leeftijd met pensioen. Bespreek met KLM wanneer u wilt stoppen met werken. KLM geeft dit aan ons door. Doe dit ongeveer zes maanden voor de gewenste pensioendatum.

    Welkom op MijnKLMPensioen

    Op het gebruik van MijnKLMPensioen is de disclaimer van toepassing.

    Bekijk de disclaimer (PDF)    Naar de homepage