Nieuws

Bekijk wat er kan onderweg naar uw pensioen

12 april 2024

Bent u benieuwd wanneer u kunt stoppen met werken? Of welke keuzes u hebt als u met pensioen gaat? Wij helpen u graag om meer inzicht te krijgen in de keuzes die u hebt voor uw pensioen. 

 

Inzicht in uw pensioen

Iedereen droomt wel eens over later. En veel mensen hebben wel een idee hoe ‘later’ eruit moet zien. Door u op tijd te verdiepen in uw pensioen krijgt u een goed beeld van wat mogelijk is. Wij helpen u daar graag mee.

Inloggen op de planner

Log eens in op de planner via MijnKLMPensioen. Daar ziet u wat u al hebt opgebouwd en welke keuzes er zijn. Door het aanpassen van uw keuzes ziet u gelijk het effect op de hoogte van uw pensioen. Zo krijgt u vrijblijvend meer inzicht in de keuzes die u hebt voor uw pensioen. 
 

Adviesgesprek

Een informatief gesprek helpt!

Wilt u meer informatie over de keuzes die u hebt? Plan dan een online informatief pensioengesprek in. Dat kan ook als u nog niet van plan bent om binnenkort met pensioen te gaan. Een eerste gesprek over de mogelijkheden kan heel zinvol zijn. U plant zelf snel en gemakkelijk een gesprek in.

Binnenkort met pensioen

Gaat u bijna met pensioen? Dan is het tijd om uw keuzes te maken. Het maken van de juiste keuzes kan best lastig zijn. Het kan dan zinvol zijn om een adviesgesprek in te plannen. Een adviesgesprek kost u niets. Tijdens een adviesgesprek neemt een medewerker van Pensioenservice samen met u de keuzes door die u moet maken voor uw pensioen. Zo maakt u de voor u best passende keuzes voor uw pensioen, afgestemd op uw financiële situatie.

Een adviesgesprek vindt online plaats, of op kantoor. U plant zelf snel en gemakkelijk een adviesgesprek in. Het is wel belangrijk dat u zich goed voorbereid op een adviesgesprek. Hoe u dat doet leest u hier.

Een adviesgesprek is alleen passend als uw pensioeningangsdatum al vastligt.
 

Een adviesgesprek inplannen