Terugblik Cabine Pensioenplein 2021

Het online Cabine Pensioenplein 2021 was een succes! Veel deelnemers, mooie vragen in de chat en interessante uitslagen in de polls. We zijn blij dat er zoveel belangstelling was en we op deze manier met u in gesprek konden gaan. Hoe meer inzicht u hebt, hoe beter u uw eigen pensioenkeuzes kunt maken. 

Cabine Pensioenplein 2021

Dit jaar werd Cabine Pensioenplein online op 7, 8 en 9 september gehouden. Tijdens een vernieuwd programma boden we vier verschillende, inspirerende webinars aan waarbij we in gesprek gingen over pensioen en over later. Het event vond ook dit jaar weer online plaats, de verschillende webinars zijn hier terug te kijken. 

 

 

Fysieke bestuursdialoog

Op dinsdag 7 september vond in besloten kring de fysieke bestuursdialoog plaats. Hier ging het bestuur met een aantal deelnemers in gesprek over het fonds. Voor de deelnemers en voor het bestuur was dit een interessante en inspirerende sessie. Het zette de deelnemers aan het denken over de manier waarop zij anderen kunnen inspireren om met pensioen aan de slag te gaan. Het gaf het bestuur weer inzichten hoe zij de deelnemer kunnen benaderen en aanspreken.

Webinar: Vraag het aan het bestuur

Op woensdag 8 september vond het webinar plaats die in teken stond van de bestuursupdate. In dit webinar gaven de bestuursleden een update over de stand van zaken en was er uitgebreid de kans om vragen te stellen aan het bestuur. 

Webinar: Persoonlijk Pensioenplaatje

Op woensdag 8 september konden deelnemers het webinar Persoonlijk Pensioenplaatje volgen. In dit webinar maakten pensioenmentoren Monique en Hermon het Persoonlijk Pensioenplaatje samen met de deelnemers. Hoe krijgt u zelf meer inzicht in uw pensioensituatie? Hebt u genoeg voor later? In dit webinar liet Monique zien hoe u dit zelf gemakkelijk in kaart kan brengen.

Webinar: Hoe leeft u nu... en later?

Op donderdag 9 september konden deelnemers meedoen met het webinar Lifeplanning. Financieel planner Monique Londema ging aan tafel in gesprek met deelnemers Rhea en Jeroen én met deelnemers thuis. Tijdens een gezamenlijke waardenoefening werden persoonlijke drijfveren in kaart gebracht. Wat zou u nu anders willen doen, en wat betekent dit voor uw pensioen?

 

Wilt u de waardenoefening (opnieuw) doen? De lijst met drijfveren kunt u hier vinden. 

Webinar NAP: is het iets voor mij?

Wat is nou toch die NAP? En is het iets voor mij? Pensioenmentoren Ilse en Monique namen deelnemers op donderdag 9 september mee in de wereld van de Netto Aanvullende Pensioenregeling.