Nieuws

Upload een feestelijke fotoboodschap voor collega’s

20 december 2013

Waar de meeste mensen vrij zijn rond de feestdagen, betekent het voor KLM-Cabinepersoneel juist veel extra drukte in de lucht. Dit maakt de feestmaand er niet minder gezellig op want we bezorgen veel mensen ook een goede start van hun vakantie of brengen ze veilig thuis voor de feestdagen en daar mogen we best trots op zijn. Ga daarom naar de Facebookpagina van ons pensioenfonds en upload een feestelijke fotoboodschap, speciaal voor je collega’s. Je kunt foto’s uploaden van bijvoorbeeld je kerstboom of -versiering, een gezellig kerstdiner, champagne op het strand of van het vuurwerk in Sidney.

Hoe doe je mee?

  • Ga naar www.facebook.com/klmcabinefonds en klik op de actietab ‘Pic your Crew’
  • Like de fanpagina van het pensioenfonds zodat je mee kunt doen.
  • Upload je feestelijke foto en voeg daar een kerst-/ nieuwjaarsboodschap voor collega’s aan toe.
  • Bekijk inzendingen van collega’s in het foto-overzicht van Pic your Crew en deel je eigen foto – vanaf je desktop- op je timeline.

Al het KLM-cabinepersoneel kan een fotoboodschap uploaden, of je nou thuis bent of op de route. De leukste, meest feestelijke of inspirerende foto wordt op de website van het pensioenfonds geplaatst en in de volgende editie van Focus gepubliceerd. Het pensioenfonds voor KLM-Cabinepersoneel wenst al haar deelnemers en pensioengerechtigden  fijne feestdagen toe.