Nieuws

Update dagvaarding pensioenfonds

4 november 2016

In het web bericht van 3 oktober 2016 hebt u kunnen lezen over de dagvaarding van het pensioenfonds door de VNC en een individuele deelnemer. De dagvaarding gaat over de inhoud en de totstandkoming van de uitvoeringsovereenkomst. Met dit bericht informeren wij u over de stand van zaken.

Uitstel verleend voor verdere inhoudelijk behandeling

Op 4 oktober 2016 diende een eerste procedurele behandeling van de rechtszaak. De rechtbank heeft uitstel verleend voor de inhoudelijke behandeling van deze zaak tot 1 december 2016. Dit betekent dat het pensioenfonds op 1 december 2016 inhoudelijk moet reageren op de dagvaarding.

Bestuur bereidt zich voor

Begin oktober heeft het bestuur een advocaat aangesteld en de dagvaarding besproken. In de komende weken wordt gewerkt aan een inhoudelijke reactie op de dagvaarding. Het pensioenfonds kan in deze voorbereidende periode geen uitspraken doen over de inhoud van deze rechtszaak.

We houden u via onze website op de hoogte van de situatie. U kunt zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief NWSflits. Belangrijke informatie delen we ook altijd via deze nieuwsbrief.