Nieuws

Proef met videobellen geslaagd

11 juni 2021

Om persoonlijke service te blijven bieden zijn we eerder dit jaar een proef gestart met videobellen. U maakt enthousiast gebruik van deze mogelijkheid. Omdat de reacties positief zijn verlengen we de proef met een jaar. 

We vroegen u na het videobellen een enquête in te vullen. Wat blijkt: u vindt videobellen prettig, bent tevreden met de antwoorden en raadt het uw collega’s zeker aan. De drie onderdelen beloonde u met gemiddeld een 9,3.

Samen kijken naar uw MijnKLMpensioen
Een online pensioengesprek via videobellen is veilig en persoonlijk. Een voordeel van videobellen is dat we elkaar informatie kunnen laten zien door het scherm met elkaar te delen. Zo kunt u samen in MijnKLMPensioen kijken en is uitleg op maat mogelijk.

Welke keuzes maakt u?
Tijdens het online pensioengesprek lopen we samen door de keuzes die u kunt maken als u met pensioen gaat. Ook is het mogelijk om te bespreken wat de gevolgen zijn voor uw pensioen bij veranderingen in uw situatie, zoals een echtscheiding of arbeidsongeschiktheid.

Plan nu een afspraak
Videobellen met medewerker

Deelnemers over hun videogesprek

'Wat mij betreft is dit een prima format om heel laagdrempelig vragen te kunnen stellen. De medewerkster was bijzonder kundig en bereidwillig om samen met mij mijn vragen te ontrafelen.' 

'Goed gesprek gehad. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord.'