Nieuws

Pensioenwegwijzer

15 november 2016

Veel aandacht was er begin deze maand voor pensioen. Wijzer in geldzaken, een initiatief van het Ministerie van Financiën, bracht 3 dagen lang het belang van inzicht in pensioen onder de aandacht.

Pensioen3daagse

Drie dagen op rij was overal pensioen communicatie te zien: op tv, radio en op de werkvloer. Ook on-line waren veel tools ontwikkeld om mensen te stimuleren eens naar hun pensioen te kijken. Totaal 300.000 mensen vulden een pensioentool in op de speciaal voor deze dagen ontwikkelde site www.pensioen3daagse.nl. De finale van de 3 pensioendagen was de toekenning van de PensioenWegwijzer 2016. Voor diegene die zijn deelnemers het makkelijkst inzicht geeft in hun pensioen.

KLM cabinefonds in de finale

Met de PIT-ers en het Cabine Pensioenplein was het KLM cabinefonds genomineerd voor de PensioenWegwijzer 2016. Kristine Noordergraaf en Paulette van den Berk presenteerden de communicatie van het fonds samen met de andere vijf finalisten op de laaste middag van de pensioen3daagse. 

Prijswinnaars PensioenWegwijzer

De winnaars van de PensioenWegwijzer 2016 waren ABP met de pensioen pop-up store en Finbase met het adviesplatform. Felicitaties voor de prijswinnaars en iedereen die extra energie heeft gestoken in pensioencommunicatie. Volgend jaar is er weer een pensioen3daagse op 31 oktober, 1 en 2 november 2017.