Nieuws

Pensioen in Zichtdag voor Cabinepersoneel najaar 2010

2 september 2010

Op 21 oktober vindt in Amstelveen de Pensioen in Zichtdag voor Cabinepersoneel plaats. Gaat u bijna met pensioen, dan kunt u zich voor een van deze dagen opgeven.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over veranderingen rondom pensionering en onderwerpen zoals IPB, verzekeringen en de pensioenregeling voor KLM-cabinepersoneel. Omdat u slechts één keer een PIZ bijeenkomst kunt bijwonen is het aan te raden om ongeveer een jaar voor uw pensioendatum aan een PIZ informatie deel te nemen. 

Met de KLM is afgesproken dat u voor het bijwonen van een PIZ -informatiebijeenkomst geen vrije dag hoeft op te nemen. In overleg met uw unitmanager zal er (na het bezoeken van de bijeenkomst) een compensatiedag worden bijgeschreven. Bent u al gepensioneerd of heeft u al eerder een Pensioen In Zicht dag bijgewoond, dan is het helaas niet mogelijk om u op te geven voor een van de dagen.

U kunt zich aanmelden voor een van de twee bijeenkomsten (eventueel met partner) via communicatie@blueskygroup.nl. Let op: Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen, wordt er een reservelijst bijgehouden. In het voorjaar van 2011 worden er opnieuw Pensioen In Zich dagen georganiseerd.