Nieuws

Klankbordgroep Cabinepersoneel

20 juni 2011

Voor veel mensen is pensioen een complex en saai onderwerp. Toch vindt het pensioenfonds het belangrijk dat u als deelnemer goed geïnformeerd bent over uw pensioen en op de hoogte blijft van relevante pensioenontwikkelingen. 

Via onder meer brochures, magazines, een website en mailings probeert het pensioenfonds u zo volledig en helder mogelijk te informeren. Het is daarom belangrijk dat deze middelen goed aansluiten bij de doelgroep waarvoor zij gemaakt worden. Om die reden is het pensioenfonds op zoek naar mensen die een klankbordgroep voor het fonds willen vormen.

Klankbordgroep

Het streven is om een groep te vormen van 6 tot 10 personen (zowel deelnemers als gepensioneerden) die wij gaan betrekken bij de ontwikkeling van nieuwe communicatiemiddelen. In twee tot drie bijeenkomsten per jaar vragen wij de klankbordgroep om haar mening over bijvoorbeeld de begrijpelijkheid van een tekst of het gebruik van foto’s in een brochure. Op die manier hopen wij lastige pensioeninformatie op een heldere en aantrekkelijke manier aan je aan te kunnen bieden. 

Lijkt het u leuk om hier aan deel te nemen? Geef u dan op via communicatie@blueskygroup.nl of via telefoonnummer ( 020) 426 62 66.