Nieuws

Hoge opkomst bij deelnemersvergadering nieuwe stijl

27 september 2012

Ruim tachtig deelnemers gaven acte de présence op de jaarlijkse deelnemersvergadering van het Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel op donderdag 20 september 2012.

Net als in voorgaande jaren legden de bestuursleden in het ochtendprogramma met een aantal presentaties verantwoording af aan de aanwezige deelnemers. Nieuw in het programma waren de workshops, die men naar keuze kon volgen na de lunch.

Rob Koster, vicevoorzitter van het fondsbestuur, opende de bijeenkomst: ‘Het pensioen betekent zorgen voor elkaar. Heeft u vragen? Direct stellen graag!’ 

Na een korte uitleg van Rob over de bestuurlijke opbouw van het fonds gaf Arend de Jong, ook vicevoorzitter, tekst en uitleg over de financiële positie van het fonds en waaruit de uitvoeringskosten zijn opgebouwd. Vervolgens lichtte bestuurslid Paulette van den Berk het communicatiebeleid toe. Tot slot gaf Eugène van Halder aandacht aan de duurzame beleggingen van het pensioenfonds.

Pensioenkennis bijspijkeren

Na de lunch konden de deelnemers twee workshops volgen naar keuze. Er werden er vier aangeboden: ‘Grip op uw pensioen’, ‘Gevolgen van minder werken op uw pensioen’, ‘Inzicht in NAP en risicoverzekeringen’ en ‘Financiële planning voor pensioengerechtigden’.

Het bestuur kijkt tevreden terug op deze dag door de hoge opkomst en enthousiaste reacties! We streven ernaar om volgend jaar nog meer deelnemers te enthousiasmeren en te verwelkomen op de deelnemersvergadering.