Nieuws

De nieuwe Pensioenwet, hoe denken deelnemers erover?

25 juli 2022

Misschien hebt u al wel eens iets gehoord over de toekomstige nieuwe Pensioenwet. Deze wet zorgt ervoor dat uw pensioenregeling vanaf 2026 gaat veranderen. Hoewel dat nog ver weg lijkt, zijn wij al bezig met de voorbereidingen. Wij nemen daarin de mening van deelnemers van het pensioenfonds mee. Om deze mening te weten te komen, hebben wij het onafhankelijke onderzoeksbureau Perspective ingeschakeld.

Persoonlijke interviews met groep deelnemers

Op basis van een steekproef benadert onderzoeksbureau Perspective enkele deelnemers van het fonds om mee te doen aan het onderzoek. Hierbij zorgen we voor een goede afspiegeling van de deelnemers van het fonds. Het gaat om persoonlijke interviews die uiteraard vertrouwelijk worden uitgevoerd en met oog voor hun privacy.

Bent u geselecteerd? Dan neemt Perspective binnenkort telefonisch contact met u op. U kiest vervolgens zelf of u wel of niet wilt deelnemen aan het onderzoek.

We houden u op de hoogte

U gaat pas over een een paar jaar iets merken van de nieuwe Pensioenwet. Tot die tijd houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen op de speciale pagina over dit onderwerp.

Als de interviews hebben plaatsgevonden en de resultaten zijn verwerkt, dan delen we de uitkomsten uiteraard met u.