Nieuws

De eerste twee dagen Cabine Pensioenplein waren een succes!

21 november 2023

Op 7 en 8 november vonden de eerste twee dagen van Cabine Pensioenplein plaats. Meer dan 200 deelnemers van het Cabinefonds kwamen langs om meer te leren over hun pensioen en kennis te maken met het fonds & het bestuur. Bijzonder was ook het bezoek van de Pensioenfederatie op 8 november, in het kader van hun campagne ‘Bouwen aan vertrouwen’ hebben zij beelden gemaakt voor een korte sfeervideo. Deze video verschijnt zeer binnenkort. 

Thema: onderweg naar uw nieuwe pensioen

Cabine Pensioenplein staat dit jaar volledig in het teken van de Wet toekomst pensioenen. Tijdens de eerste twee dagen heeft het bestuur onder andere stilgestaan bij hoe het fonds er nu voorstaat en hebben we met elkaar vooruitgekeken naar de toekomst. Want wat betekent de stelselwijziging nu eigenlijk? En wat is de mogelijke impact voor het Cabinefonds? Dit soort vraagstukken en meer zijn behandeld. 

22 en 23 november ronde twee 

Op 22 en 23 november herhalen wij alles. Gedurende deze twee dagen zullen wij weer meer dan 200 deelnemers verwelkomen om met elkaar in gesprek te gaan over het nieuwe pensioenstelsel. 

Ik heb Cabine Pensioenplein gemist of ik kan er niet bij zijn

Niet getreurd, wij zullen de sessies gaan filmen. Hierdoor kunt u op een later moment vanuit huis alles rustig terugkijken. Dit gaat om de bestuur update en de workshops. Zodra de video’s beschikbaar zijn, brengen wij u hiervan op de hoogte via de website en social media. Houd onze kanalen dan ook goed in de gaten

Hebt u vragen?

Hebt u naar aanleiding van dit bericht vragen? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie via: communicatie@blueskygroup.nl