Nieuws

Blue Sky Group kiest voor focus op pensioenbeheer

7 maart 2024

Blue Sky Group (BSG) is de pensioenuitvoerder van het KLM Cabinefonds. Op donderdag 7 maart heeft BSG bekend gemaakt dat zij de focus volledig gaat leggen op pensioenbeheer. Dit betekent dat BSG het voornemen heeft om vermogensbeheer onder te brengen bij een andere partij. Als bestuur van pensioenfonds KLM Cabinepersoneel en als aandeelhouder van BSG kunnen wij ons vinden in deze ontwikkelingen. Op de website van BSG kunt u het totale persbericht lezen.

Wat betekent dit voor het vermogensbeheer van het KLM Cabinefonds? 
Vanzelfsprekend is de continuïteit van de dienstverlening geborgd. De vermogensbeheer activiteiten waren al volledig uitbesteed en dit blijft zo. Alleen gaat dit over naar een andere uitvoeringsorganisatie.

Wat voor impact gaat het voornemen van BSG hebben op mijn toekomstige pensioen? 
Uw pensioen blijft bij het KLM Cabinefonds. De samenstelling van de beleggingsportefeuille verandert niet als gevolg van deze voorgenomen verkoop. In het proces is het voortzetten van de kwaliteit van de huidige dienstverlening één van de belangrijkste criteria voor de selectie van de koper.

Vragen?
Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag. U kunt ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur bereiken via (020) 426 62 30 of pensioenservice@klmcabinefonds.nl.