Voor onze dienstverlening kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken. Daarnaast maken wij gebruik van cookies op onze website. Raadpleeg voor meer informatie ons privacystatement en cookiestatement.

Sluiten

Betrokken aandeelhouder

Wij willen invloed uitoefenen op de bedrijven waarin wij investeren

Wij stellen ons op als betrokken aandeelhouder door invloed uit te oefenen op de bedrijven waarin wij investeren. Dit doen wij om de belangen van het fonds te beschermen en om bij te dragen aan een betere toekomst voor huidige en komende generaties. 

Onze stem gebruiken

 

Wij maken gebruik van ons stemrecht op aandeelhoudersvergaderingen. Het stemmen op aandeelhoudersvergaderingen is via onze uitvoerder Blue Sky Group uitbesteed aan een externe dienstverlener. Hoe wij stemmen leest u in onze stemrapportages. Klik op de knop om te zien hoe wij stemmen op aandeelhoudersvergaderingen. 

 

Hoe stemmen wij?

Volg onze betrokkenheidsactiviteiten

Wij bekijken dit jaar hoe we verder gaan met verantwoord beleggen. Wij willen bepalen hoe we bij het selecteren en monitoren van beleggingen rekening kunnen houden met milieu (environmental), sociale (social) en governance-overwegingen. Onze beslissingen hierover delen wij op deze pagina en willen wij dit jaar vastleggen in een vernieuwd verantwoord beleggenbeleid.

Welkom op MijnKLMPensioen

Op het gebruik van MijnKLMPensioen is de disclaimer van toepassing.

Bekijk de disclaimer (PDF)Naar de homepage